Agilistic / Scrum voor Webdesignbedrijven

Scrum voor webdesignbedrijven

Wij helpen webdesignbedrijven om met Scrum of Kanban meer overzicht te krijgen in lopend werk, een betere taakverdeling en meer focus op hetgeen belangrijk is.
Zo doen we dat! Laat je inspireren

Hoe helpen we jouw team?

Als webdesign-bedrijf heb je met veel lopende projecten te maken. Wij helpen je om orde in de chaos te brengen. Met behulp van Scrum of Kanban maken we zichtbaar waar teamleden aan werken, brengen we structuur in je pronjectplanning, scheiden we hoofdzaken van bijzaken, en worden klanten makkelijker betrokken.

Scrum Kickstart


We Kickstarten een nieuw of lopende project met Scrum. Inclusief trainingsdag. We stellen de backlog op, prioriteren deze, stellen een teamcontract op en starten de eerste sprint.
Duur:

2 a 3 dagen (max 16 deelnemers)

Vanaf € 1.450,-

Op locatie bij de klant. Door 1 of 2 trainers.

Continuous Delivery


Continuous Delivery helpt bij productontwikkeling, door nieuwe functionaliteiten automatisch uit te rollen. Wij zetten je team op het juiste pad met een actieve workshop.
Duur:

4 uur (max 30 deelnemers)

€ 1.450,-

Op locatie bij de klant.

Eerste hulp bij Zombie Scrum


Zelden werkende software aan het eind van de sprint? Wij bieden eerste hulp bij Zombie Scrum! Met het team stellen we een diagnose, maken een behandelplan en starten daar meteen mee. Serious-but-fun!
Duur:

8 uur (max 30 deelnemers)

€ 1.450,-

Lees alles over Zombie Scrum in deze blogpost.

Christiaan Verwijs

Christiaan Verwijs

Ik vind het ontzettend gaaf om prachtige producten te ontwikkelen met teams en gebruikers. Om motiverende werkomgevingen te scheppen. En om teams te helpen om Geweldig te worden. Met 17+ jaar ervaring als (senior) developer, Scrum Master, organisatiepsycholoog en facilitator, combineer ik een technische met een mens-gerichte blik. Inmiddels heb ik meer dan 75 teams mogen begeleiden bij grote en kleine organisaties.

Bekijk mij op LinkedIn!

Wat zeggen teams?

Wanneer je als team snel groeit in aantallen en werkzaamheden is structuur en de juiste workflow een must. Het implementeren van deze zaken doe je niet even binnen een dag maar dankzij de professionele en speelse trainingen van Christiaan konden we dit wel binnen zeer korte tijd. Christiaan werkt gestructureerd, overzichtelijk en geeft je een schop onder je kont wanneer dit toch echt nodig is. Binnen twee maanden tijd is het ons gelukt om succesvol Scrum te implementeren en een alles dekkende code manifest samen te stellen. Eigenlijk zou elk bedrijf een 'Christiaan Verwijs' aan boord moeten hebben.

Barry Meijer, Scrum Master bij Kaarten Carrousel

De sessies met Christiaan hebben ons team geholpen te groeien op verschillende gebieden. Of het nu gaat om code reviews, continuous deployment of met Scrum; ieder essentieel onderwerp binnen software development komt aan bod. (...) Door zijn pragmatische aanpak is er ruimte om nieuwe behoeftes vanuit het team als onderwerpen voor toekomstige sessies in te schieten of om te wisselen. Hoewel Christiaan de sessies faciliteert, geeft hij teamleden de mogelijkheid en ruimte om met elkaar de discussie aan te gaan, waarbij niemand wordt overgeslagen.

Gino van Middendorp, Developer bij Studio Fonkel

Als ik Christiaan moet beschrijven dan denk ik in eerste instantie aan zijn enthousiaste werkwijze, dit werkt aanstekelijk. Hij motiveert je om de schouders eronder te zetten en iets moois neer te zetten. Hij helpt je op een creatieve manier situaties aan te pakken. En door zijn no-nonsens aanpak krijgt hij vrijwel iedereen mee (ook de zeer kritische). Ik kijk terug op een zeer prettige samenwerking en hoop, als Scrum Master, net zo bevlogen te worden als hij. Ik kan hem dus van harte aanbevelen!

Klaske Zonderland, Scrum Master bij Van Meijel Automatisering

In zeer korte tijd (een dagdeel) heeft Christiaan ons op een zodanige wijze de basisprincipes van Scrum uit kunnen leggen dat iedereen enthousiast was om dit in de praktijk te gaan brengen. Hij brengt het theoretisch deel zeer pakkend en laat met praktische voorbeelden zien wat Scrum kan brengen. Hierdoor was deze training een echte belevenis, die smaakt naar meer!

Gerda van der Poel, Directeur Distributie bij De Persgroep

Christiaan heeft ons de afgelopen 1,5 jaar regelmatig geholpen bij onze switch naar 'werken met scrum'. Ik kan niet anders zeggen dat Christiaan een oprecht geïnteresseerd persoon is, inhoudelijk sterk is, kan vertellen uit de praktijk en dit goed kan overbrengen op onze mensen. Zo nu en dan doen wij nog wel eens een beroep op zijn kennis en ervaring wanneer wij bijvoorbeeld nieuwe klanten willen laten kennismaken met het werken op basis van de scrum methodiek. Ook zij ervaren deze training als leerzaam en leuk.

Remko van Zuiderwijk, Manager Operations bij Liones

Het was voor ons (en Christiaan) een uitdaging om Scrum ook voor Marketingteams optimaal toe te passen. (...) Christiaan heeft snel de cultuur van een team door en weet hun behoeftes daar uit te halen. Hij stelt de juiste vragen, kan goed luisteren en de punten doorvertalen naar een passende vorm binnen scrum. Als persoon is hij enthousiasmerend en leuk om mee te werken. (...) Na het helder krijgen van onze wensen liet hij ons, met de nodige tips, vrij om zelf te gaan starten met scrum. (...) Christiaan heeft ons het vertrouwen gegeven dat scrum net zo goed bij marketingteams kan werken.

Corinne de Vries, Scrum Master (Marketing) bij Kaarten Carrousel

Ik raad je van harte aan Christiaan in te huren voor een workshop Scrummen. Het heeft ons veel inzicht gegeven in onze werkwijze en de plekken waar het beter kan. Onze hele organisatie heeft in korte tijd er veel van geleerd. Het is duidelijk dat Christiaan veel ervaring heeft, zowel als Scrum Master, maar ook in het geven van workshops.

Frans van der Meer, Developer en Eigenaar van VDMI/

Laat je inspireren

Ook een periodieke dosis Scrum-Inspiratie in je mailbox? Meld je aan en ontvang periodiek leestips, videos, nuttige blogs en tips voor je volgende Retrospective. Kost je niks, maar super nuttig!